SEO maka mmalite Nkebi nke Abụọ: Kedu ihe SEO ga-eji na-eme ihe na mgbe?

Get accurate and active Loan Data.
Post Reply
soniya55531

SEO maka mmalite Nkebi nke Abụọ: Kedu ihe SEO ga-eji na-eme ihe na mgbe?

Post by soniya55531 »

Na akụkụ nke Kwesịrị ịmalite ịmalite SEO Ugbu a? anyị depụtara usoro ajụjụ iji nyere ndị na-emepụta ihe na ndị otu aka ikpebi ma SEO bụ ezigbo ego maka azụmahịa ha na ọkwa ya ugbu a. Ntụgharị ngwa ngwa: n'agbanyeghị mkparịta ụka SEO na-abịa site na nsọtụ abụọ nke ụdịdị dị iche iche, ọ nweghị azịza doro anya, zuru ụwa ọnụ maka mmalite niile. Iji mee ka o doo anya na ajụjụ bụ isi, akụkụ nke mbụ na-enye ntụziaka dị mfe, nzọụkwụ-site-nzọụkwụ nke na-eduzi usoro mkpebi siri ike nke ma mgbalị njikarịcha search engine ọ bara uru ugbu a, ma ọ bụ na ekwesịrị ịhapụ ya.

N'ebe a, na akụkụ nke abụọ, anyị na-aga n'ihu n'ihu n'ịgagharị usoro SEO multifaceted. Maka otu ndị kpebiri na SEO bụ mmegharị ziri ezi ugbu a, usoro ndị na-esote gụnyere ikpebi:

Kedu ụdị SEO a ga-enyefe ugbu a (dịka teknụzụ Ndepụta nọmba ekwentị mkpanaaka ziri ezi SEO, na saịtị SEO/ihe owuwu ozi/IA, ahịa ọdịnaya, wdg) na emechaa.
Mgbe a ga-ejikọta akụkụ SEO atụmatụ ọ bụla.
N'ezie, mmalite ọ bụla ga-enwe azịza nke ya na atụmatụ ndị na-esote ya. Mana nghọta ndị dị n'okpuru kwesịrị inyere ndị otu gị aka ibute ụzọ isi nweta bọọlụ "SEO". Anyị etinyela echiche nhọrọ ole na ole sitere na obodo ndị inyom na Tech SEO , na ndị ọzọ anyị nwere mmasị na obodo SEO n'ozuzu ya - niile gbasara SEO maka mmalite.

Ime ka SEO ziri ezi na-aga maka mmalite gị
Ọ bụ otu ihe ikwubi na ee, SEO bụ njem ziri ezi ugbu a.

Ma ọ bụ ihe ọzọ ịmara ka esi amalite!

Na mgbakwunye na nyocha na atụmatụ, ndị otu mmalite kwesịrị ịchọpụta ihe akụkụ SEO ga-ebute ụzọ, yana oge / mbọ / mmefu ego iji mee atụmatụ. Ha kwesịkwara ịhazi atụmatụ ndị kwesịrị ekwesị n'oge kwesịrị ekwesị, nke ahụ anaghị adị mfe mgbe niile ịmara!

Dabere na ọdịdị nke mmalite gị, ụlọ ọrụ ọ dị na ya, yana ogologo ebe nrụọrụ weebụ gị - ụfọdụ ụdị SEO ga-eme ka uche dị mma karịa ndị ọzọ. Iji mee ka usoro nke esi malite, n'okpuru anyị na-agbaji ọnọdụ mmalite mmalite na ụdị nke SEO ga-enye ohere kachasị mma.

Isi ihe dị mkpa nke SEO ị ga-atụle dabere na ogbo/usoro iheomume nke ika:

Ịmalite webụsaịtị ọhụrụ : mgbe ị na-eme atụmatụ ịmepụta saịtị ọhụrụ, nye ụzọ:
Nleba anya nke ọma maka ime mkpebi atụmatụ na nhazi gburugburu ika na webụsaịtị, gụnyere:
Nhọrọ ngalaba na aha ika
Usoro ngalaba: otu saịtị ma ọ bụ ọtụtụ ngalaba atụmatụ ?
Nhazi mba ụwa (ọ bụrụ na ọdabara)
Nhọrọ ikpo okwu (Wix, Shopify, React JS? A na-emezu mkpa gị, ihe ị chọrọ na ihe ị chọrọ?)
Chọọ nyocha ahịa na nyocha isiokwu
Atụmatụ ije ozi

Image

Pre-mmigration and redesign planning : na mgbakwunye na leveraging nnyocha na data na-eduzi atụmatụ, ilekwasị anya na ozi architecture na teknuzu SEO dị oké egwu mgbe overhauling saịtị.
Nleba anya na imelite webụsaịtị nwere okporo ụzọ organic siri ike: tulee SEO nlekota na QA ka ị ghara idafu ala na ihe na-arụ ọrụ.
Na-ezute mbelata okporo ụzọ organic ma ọ bụ mgbochi ụzọ: Enwere ike ịchọ nyocha SEO ma ọ bụrụ na ika gị na-akụ mgbidi site na ịnweta okporo ụzọ organic.
Ebe tozuru etozu n'oge uto na-eto eto: na-eche na ụlọ ọrụ ozi na teknụzụ SEO na-akpọ ha abụọ, atụmatụ ọdịnaya jikọtara ya na PR na njikọ njikọ na-enye nnukwu ego maka ego gị. Ya mere usoro agile na-aga n'ihu na-aga n'ihu SEO.
Kpamkpam onye ọ bụla kwesịrị inwe Basic data nsochi melite , opekempe.

3 nke oge a, ezigbo woxn na-arụ ọrụ na mmalite na-elele laptọọpụ ọnụ.
Ndụ mmalite!
Na mgbakwunye na ebe mmalite guzoro n'usoro usoro iheomume ha, ụfọdụ ụdị pụrụ iche nke SEO nwere ike ịdị mkpa karịa ndị ọzọ, si otú a na-achọ ihe ndị ka mkpa.

eCommerce SEO : online retail startups ga-adabere kpamkpam na isiokwu nyocha, ozi architecture, na teknuzu SEO ịga nke ọma na a asọmpi SEO ohere. Atụmatụ ndị na-abụghị SEO dị ka ahịa influencer na PR nwekwara ike inye aka ịkwaga agịga.
Mpaghara SEO : dabere na omimi ngwaahịa/ọrụ a na-enye, nhazi ozi zuru oke nwere ike inyere ndị azụmaahịa mpaghara aka iji SEO nweta net sara mbara. Atụmatụ na teknụzụ SEO bara uru, na-esote atụmatụ ndị na-anọghị na saịtị na-elekwasị anya na PR, njikọ njikọ, na ịkparịta ụka n'Ịntanet.
Akụkọ SEO : gafere imepụta usoro nchịkọta akụkọ ahaziri nke ọma, mmalite na-ewere usoro akụkọ nwere ike nweta site na ntinye aka na teknụzụ SEO kwesịrị ekwesị. Ido EAT ụzọ ga-abụkwa ihe dị mkpa maka ịrị elu karịa ndị mbipụta asọmpi.
SEO mba ụwa : SEO teknụzụ bụ ihe kacha mkpa maka saịtị nwere ọtụtụ asụsụ ma ọ bụ ndị na-ege ntị nke mba. Mpaghara-kpọmkwem PR nwekwara ike inye aka izipu akara ziri ezi iji kwado SEO na mba dị iche iche. ‍
Enterprise SEO : dị ka akara akara chọrọ, otu ndị buru ibu na-achọkarị nhazi ozi na teknụzụ SEO. Akụkụ atụmatụ atụmatụ ndị ọzọ ga-adabere na ọdịdị na ebumnobi nke azụmahịa ahụ.
Mmalite bụ ọrụ pụrụ iche ma e jiri ya tụnyere ụdị ndị tozuru okè. Ọ dịghị mkpa mgbe niile ka ha na-aga n'ime na n'akụkụ ọ bụla. N'ọtụtụ ọnọdụ, ha nwere ike ịhọrọ na ntinye ego ha ma lekwasị anya na akụkụ ụfọdụ nke SEO ugbu a ka ha na-echere oge ka mma ịchụso ndị ọzọ.

N'okpuru ebe a bụ usoro ọrụ SEO nke nwere ike inyere ndị otu mmalite aka iweta nghọta, data - na nsonaazụ! - n'ihe enwere ike ịkpọ ụzọ "SEO siri ike".

Gaagharịa TAM na Nchọgharị Ahịa
Ịgagharị na ahịa dijitalụ zuru oke, ma ọ bụ Digital TAM, na nyocha ọ bụla n'ahịa ọchụchọ mbụ site na nzọụkwụ otu / akụkụ nke mbụ bụ ebe mmalite dị mma ịchọta ohere, chọpụta ndị ahịa nwere ike ịchọta site n'ebumnobi ajụjụ ọchụchọ, ma mara ebe ị ga-amalite na mgbalị visibiliti SERP gị. .

Mgbe TAM buru ibu nwere mmasị nchọta dị mkpa, nnukwu ọchịchọ / ama ama, yana data zuru oke, a na-enwekarị ọtụtụ ihe iji rụọ ọrụ. Ihe ịma aka bụ ịmara ka esi eji ozi a eme ihe n'ụzọ bara uru.
Post Reply