nuorodą, nes norėjo sužinoti

Get accurate and active Loan Data.
Post Reply
zihadhasan010

nuorodą, nes norėjo sužinoti

Post by zihadhasan010 »

daugiau apie mano agentūrą? Tai skiriasi nuo daugelio „Twitter“ paskyrų, kurios aktyviai skelbia „Twitter“ ir skatina žmones apsilankyti jų svetainėje. Turiu žinoti to profilio URL vertę savo agentūrai. „Twitter“ sekėjų augimas Taigi dauguma žmonių sutinka, kad „Twitter“ buvo viena sparčiausiai augančių socialinių programų istorijoje, o CNET rodo tikrai labai spartų paslaugos augimą, palyginti su kitomis svetainėmis, tokiomis kaip „Facebook“. Nuo 2008 m. vasario mėn. iki 2009 m. vasario mėn.

„Twitter“ išaugo 1382 %, o „Facebook“ per tą patį B2B el. Pašto sąrašas laikotarpį išaugo tik 228 %. Net ir esant tokiems įspūdingiems augimo skaičiams, „Facebook“ vis dar turi didesnį išlaikymo rodiklį, daugiau laiko praleidžiama svetainėje ir papildomus 58 milijonus JAV vartotojų. Be to, „Twitter“ skaičiaus augimas jau buvo ginčijamas, o kitos paslaugos, pvz., „Tweetdeck“ ir paslaugos, naudojančios API, dažnai neįtraukiamos į šią statistiką. Taigi, ar verta sutelkti savo pastangas į „Facebook“, kol „Twitter“ toliau vystosi? Kokio sekėjų skaičiaus jums prireiktų, jei tiesiog padidintumėte apsilankymų skaičių naudodami savo profilio URL? Remiantis mano „Google“ analizės duomenimis, maždaug 15 % mano sekėjų apsilankė mano svetainėje naudodami „Twitter“ profilio URL.

Net jei nesate aktyvus, vis tiek galite sulaukti papildomų lankytojų, tačiau tai gali būti padidinta naudojant DM ir tviterinius pranešimus apie jūsų paslaugas, kurios pritraukia žmones į jūsų svetainę. Kitas įdomus veiksnys yra tai, kas atsitinka, kai sulėtinate pradinį susidomėjimą ar laiką, praleistą „Twitter“ paskyroje? Toliau pateiktoje diagramoje parodytas mano stebimų paskyrų skaičiaus sulėtėjimas, turintis įtakos persiuntimo srautui į mano domeną www.thelostagency.com . Kadangi sumažinau naujų paskyrų, kurias renkuosi sekti, skaičių, panašu, kad taip pat srautas, kurį generuoja mano Twitter profilis.
Post Reply