Sot po diskutojmë në mënyrë specifike hakimet e rritjes që do t'ju ndihmojnë në rritjen e trafikut. Ndërsa trafiku nuk është e vetmja gjë që ju nevojitet për suksesin e biznesit, ai është një hap i parë i rëndësishëm. Nëse njerëzit nuk po vizitojnë faqen tuaj të internetit, atëherë ata me siguri nuk po angazhohen me të ose, më e rëndësishmja, nuk po konvertohen.
Sigurimi i më shumë trafikut për faqen tuaj të internetit nuk është diçka që mund ta vendosni në mënyrë magjike brenda natës (a nuk do të donim të gjithë të ishte kështu?) Megjithatë, ka shumë strategji hakerimi të rritjes që mund të zbatoni që do të fillojnë të shtyjnë numrat tuaj të trafikut në drejtimin e duhur dhe shpejt. Këtu janë 5 zgjedhjet tona kryesore për hakimet e rritjes të garantuara për të rritur trafikun.
1. Merrni Botin tuaj të Messengerit
Një mënyrë e shkëlqyer për të siguruar më shumë trafik në faqen tuaj të internetit është të shkoni atje ku është audienca juaj. Pavarësisht se në cilën industri jeni, ka një shans të madh që ata të kalojnë kohë në mediat sociale, dhe në veçanti, Facebook. Facebook Messenger është bërë një nga aplikacionet më të njohura të mesazheve - me 1.3 miliardë njerëz që e përdorin atë çdo muaj. Dhe njerëzit nuk e përdorin atë vetëm për arsye personale! Rreth 20 miliardë mesazhe dërgohen mes njerëzve dhe bizneseve çdo muaj.
Messenger bot Growth Hacks të garantuara për të rritur trafikun
Krediti(et) e imazhit: ManyChat
Vendosja e robotit tuaj Messenger është një mënyrë e shkëlqyer për t'u lidhur me audiencën tuaj dhe për të kthyer trafikun në faqen tuaj të internetit. Më e mira nga të gjitha, roboti mund të funksionojë për ju dhe të ndërveprojë me audiencën tuaj 24/7! Shembulli i mësipërm tregon se si funksionojnë robotët e shkëlqyer për drejtimin e trafikut. Drejtpërsëdrejti nga Messenger, përdoruesi mund të klikojë për t'u kthyer në faqen tuaj të internetit dhe me një kod zbritjeje në dispozicion, me siguri do të shihni një rritje si në trafik ashtu edhe në shitje.
Shërbime si ManyChat ju lejojnë të krijoni robotin tuaj me qëllimet tuaja specifike në mendje. Më e mira nga të gjitha, nuk duhet të keni ndonjë aftësi kodimi për ta bërë këtë. Përdorni një nga shabllonet e tyre ose ndërtuesin e tyre të lehtë të tërheqjes dhe lëshimit për të ndërtuar diçka vetë.
2. Ripërdorni përmbajtjen tuaj më të mirë
Le të jemi të sinqertë - zhvillimi i përmbajtjes së re mund të jetë pak i mundimshëm. Midis krijimit të idesë, kërkimit të duhur, gjetjes ose krijimit të elementeve të duhura vizuale, shkrimit të vetë përmbajtjes, redaktimit të të gjithëve dhe publikimit, mund të jetë tepër kohë.
Ndërsa marketingu i përmbajtjes është absolutisht koha e shpenzuar mirë, ndihmon të kesh mënyra për të kursyer kohë. Ripërdorimi i përmbajtjes është një mënyrë, dhe jo vetëm që do t'ju kursejë kohë, por gjithashtu do t'ju ndihmojë të gjeneroni më shumë trafik!
Përmbajtja e ripërdorur Growth Hacks e garantuar për të rritur trafikun
Ne marrim përmbajtjen tonë me performancën më të mirë dhe e përditësojmë rregullisht me këshillat dhe statistikat më të fundit, duke qenë të sigurt që do të përditësojmë audiencën tonë kur ta kemi bërë këtë.
Ka dy mënyra kryesore për të ripërdorur përmbajtjen e vjetër. Një mënyrë, siç e shihni më lart, është të merrni përmbajtjen tuaj me performancën më të mirë dhe ta përditësoni dhe ri-lëshoni atë. Sigurohuni që të shtoni informacione të reja të vlefshme nga të cilat do të përfitojë audienca juaj. Kjo kërkon shumë më pak kohë sesa krijimi i një postimi krejtësisht të ri, por për shkak se e dini se është përmbajtje që performon mirë me audiencën tuaj, ju e dini se do të tërheqë shumë trafik pasi të përditësohet.
Mënyra tjetër kryesore për të ripërdorur përmbajtjen tuaj është ta transformoni atë në një medium tjetër. Merrni postimin tuaj në blog dhe krijoni një infografik prej tij, për shembull, ose kthejeni atë në një video që mund ta shpërndani në Facebook, YouTube ose Instagram. Përmbajtja vizuale performon shkëlqyeshëm në mediat sociale, prandaj sigurohuni që të përfitoni. Kjo do t'ju ndihmojë në rritjen e trafikut në faqen tuaj të internetit, si dhe zhvillimin e kanaleve tuaja të mediave sociale. Është një fitore.
Udhëzues për fillestarët për njoftimet pushuese në internet
3. Filloni një program të madh referimi
Një nga strategjitë më të mira të hakerimit të rritjes është fillimi me një program referimi . Programet e referimit funksionojnë jashtëzakonisht mirë në rritjen e trafikut, shitjeve dhe kënaqësisë së klientit. Ndërsa ju duhet Lista e emaileve të biznesit dhe konsumatorit Lista e emaileve të biznesit dhe konsumatorit të shpenzoni kohë në frontin për të zhvilluar programin tuaj, pasi ai të jetë në funksion dhe të funksionojë, klientët tuaj janë ata që bëjnë të gjithë punën!
![Image](https://www.executivelist.me/wp-content/uploads/2024/12/Lista-e-emaileve-te-biznesit-dhe-konsumatorit.jpg)
Programi i referimit Growth Hacks i garantuar për të rritur trafikun
Krediti(et) e imazhit: Dropbox
Programet e referimit funksionojnë aq mirë sepse ato mbështeten në rekomandimet që vijnë nga njerëz të besuar. Referimet dhe rekomandimet mbeten forma më e besueshme e reklamimit, me mbi 80% të njerëzve që thonë se u besojnë rekomandimeve nga familja dhe miqtë e tyre.
Shfrytëzojeni këtë fuqi me një program të shkëlqyeshëm referimi që do të ketë njerëz të rinj që shkojnë rregullisht në faqen tuaj të internetit dhe shpresojmë që të bëhen klientë të rinj të lumtur të cilët më pas do ta ndajnë me miqtë dhe familjen e tyre. Është një cikël i mrekullueshëm që mund të rrisë rregullisht trafikun dhe konvertimet tuaja.
Sigurohuni që programi juaj i referimit të jetë i lehtë për t'u kuptuar dhe reciprokisht i dobishëm. Dropbox, për shembull, mbetet shembulli dallues për programet e referimit, pasi programi i tyre është i thjeshtë për t'u kuptuar dhe ka përfitime të prekshme për të dyja palët.
4. Përmirësoni Titujt tuaj
Titujt lexohen nga 5 herë më shumë njerëz në krahasim me kopjet e trupit. Mund të jetë një statistikë e trishtueshme për t'u tretur, por është e rëndësishme. Dhe kjo duhet t'ju bëjë të rimendoni strategjinë tuaj kryesore. Nëse pjesa më e madhe e kohës suaj shkon në krijimin e përmbajtjes tuaj dhe titulli juaj është pak a shumë një mendim i mëvonshëm, ka të ngjarë të lini shumë trafik në tryezë!
titujt Growth Hacks të garantuara për të rritur trafikun
Krediti(et) e imazhit: CoSchedule
Titulli juaj është shansi juaj për të tërhequr njerëz. Duhet të interesojë audiencën tuaj aq sa ata vendosin ta bëjnë atë klikim të rëndësishëm dhe të shkojnë në faqen tuaj të internetit. Duke i kushtuar më shumë kohë planifikimit të titullit, ka të ngjarë të shihni një rritje të madhe në trafikun tuaj.
Ne rekomandojmë gjithashtu marrjen e një ndihme për titullin, dhe në veçanti, ne e duam analizuesin e titujve të CoSchedule . Ata do të analizojnë çdo titull tuajin dhe do t'ju ndihmojnë të bëni ndryshimet e duhura në mënyrë që të ketë gjasa të performojë më mirë. Me të vërtetë nuk mund të ishte më e lehtë. Sigurohuni që të shënoni mjetin e tyre dhe ta ngarkoni atë për çdo pjesë të re të përmbajtjes që krijoni.
Ndërsa ka shumë kërkime atje rreth llojeve të titujve që funksionojnë më mirë (këtu është një udhëzues i shkëlqyeshëm nëse doni të bëni disa lexim shtesë), duhet të bëni edhe disa nga testimet tuaja për të parë se çfarë funksionon më mirë me audiencën tuaj. Bëni disa teste A/B dhe shikoni se çfarë e frymëzon audiencën tuaj të klikojë. Vini re çdo tendencë dhe mbani në mend ato kur planifikoni artikujt e ardhshëm dhe titujt e tyre përkatës.
5. Ndani përmbajtjen nëpërmjet Web Push Notification
Growth Hacks me shtytje të internetit të garantuara për të rritur trafikun
Ndani përmbajtjen tuaj më të mirë nëpërmjet njoftimit pushues në ueb, veçanërisht nëse ndani informacione të ndjeshme për kohën, si lajmet e fundit. Merrni trafikun në faqen tuaj përpara se njerëzit të gjejnë lajmet diku tjetër!
Së fundi, një nga mënyrat më të mira për të rritur trafikun në faqen tuaj të internetit është t'i drejtoheni drejtpërdrejt audiencës tuaj me diçka të vlefshme për ta, në mënyrë që ata të dëshirojnë të klikojnë përsëri tek ju. Një nga mënyrat më të mira për ta bërë këtë? Web shtytje sigurisht.
Pushtimi i uebit është një hak kaq i shkëlqyeshëm i rritjes sepse është kaq i lehtë për t'u vendosur dhe përdorur dhe ju ndihmon të lidheni me audiencën tuaj në mënyrë më të lehtë se metodat e tjera si marketingu me email ose mediat sociale. Ka përdorime të shkëlqyera për emailet dhe mediat sociale, por është bërë aq e mbushur me njerëz sa që shumë marka duhet të degëzohen në diçka të re. A keni vënë re se tarifat tuaja të hapura të postës elektronike janë ulur ose angazhimi juaj organik në mediat sociale është i ulët? Kthehuni te shtytja e uebit për ndihmë!
Pavarësisht nëse është një postim në blog që shpërndani, një fushatë e braktisur e karrocave , një njoftim për shitje flash, një lajmërim për lajmet e fundit ose ndonjë gjë tjetër, shtytja e uebit është e shkëlqyeshme për të rritur trafikun në faqen tuaj të internetit. Përdorni një përzierje të fushatave më të gjera të synuara në segmente të caktuara të audiencës suaj së bashku me fushata të aktivizuara të personalizuara që bazohen në veprimet individuale të pajtimtarëve tuaj për rezultate të shkëlqyera që do të rrisin trafikun, angazhimin dhe shitjet tuaja.
Përfundim
Këto hakime rritjeje të garantuara për të rritur trafikun, mirë, do ta bëjnë këtë! Nëse rritja është misioni juaj kryesor tani, hakerimi i rritjes është një mënyrë e shkëlqyeshme për të marrë rezultate shpejt. Ndërsa asgjë nuk do t'ju japë rezultate të menjëhershme, këto strategji do t'ju ndihmojnë të rritni shpejt trafikun.
Nga ripërdorimi i përmbajtjes së vjetër, deri te fillimi i robotit tuaj të mesazheve, përdorimi i shtytjes në ueb, fillimi i një programi referimi dhe përmirësimi i titujve tuaj, këto janë strategji me të cilat mund të filloni shpejt dhe që do t'ju sjellin rezultate po aq shpejt.
Cila është strategjia juaj e preferuar e hakerimit të rritjes për të rritur trafikun? A është diçka që nuk e përmendëm? Na njoftoni duke na dërguar një mesazh!
Nëse jeni të interesuar të përdorni njoftimet shtytëse në ueb për të rritur trafikun tuaj, mund të filloni falas me Aimtell ose të mësoni më shumë duke lexuar Udhëzuesin tonë për Fillestarët .