Pehea i hoʻonui ai ʻo Amazon i ka pau ʻana o ke kauoha e 30%? Pehea i hoʻonui ai ʻo Amtrak i nā puke e 25%? Chatbots.
I kēlā me kēia lā, pae nā haneli mau kānaka ma kāu pūnaewele e ʻimi nei i nā huahana a me nā lawelawe āu e hāʻawi nei. Hiki i ke kamaʻilio ola, Facebook Messenger, a me nā chatbots ke mālama iā lākou ma laila a hāʻawi iā ʻoe i nā manawa e launa pū me lākou i ka manawa maoli no ka hana alakaʻi, ka lawelawe mea kūʻai aku, a me ka hoʻokō kauoha.
Hiki i ke kamaʻilio ola ke kamaʻilio me kekahi o kāu limahana e kūʻai i ka papa helu kelepona a loaʻa nā pane i kā lākou nīnau ma ia wahi. Hiki ke hoʻopilikino ʻia ka puka aniani kamaʻilio i kēlā me kēia ʻaoʻao, no laila hiki ke kikoʻī ʻia ke aloha a me ke kono i ka ʻike a lākou e nānā nei.
Ke lilo wikiwiki nei ʻo Facebook Messenger i ke ala i makemake ʻia no nā mea kūʻai aku a me nā manaʻo e hiki aku i nā ʻoihana kūʻai a me nā lawelawe lawelawe. Loaʻa iā Messenger kahi plugin e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohui i ka hiki ke kamaʻilio i kāu pūnaewele ma o ka platform Messenger.
Nānā a hana like nā Chatbots e like me nā kamaʻilio ola, akā ua maʻalahi lākou. Hoʻonohonoho ʻia ke kamaʻilio a hoʻolālā ʻia e kiʻi i ka ʻike kikoʻī mai ka malihini, e like me ka inoa, ka leka uila, ka inoa ʻoihana, a me ka ʻāpana huahana o ka hoihoi. Me ka hoʻohana ʻana iā AI (artificial intelligence) ua hoʻolālā ʻia ka bot e alakaʻi i ka mea kūʻai aku i nā huahana a me nā lawelawe i kūpono i kā lākou ʻimi ʻana, a e kiʻi i ka ʻike pili i hiki ke hoʻohana ʻia no ka launa pū ʻana a me ke kālepa leka uila, e like me ka palapala pūnaewele.
Hiki i kekahi me kahi ʻaoʻao Facebook hui ke hoʻokomo i ke kamaʻilio Facebook Messenger ma kā lākou pūnaewele. Eia kekahi, nui nā hui e kōkua iā ʻoe e hana i nā bots e hoʻohui pū me Messenger, e like me Chatfuel , MobileMonkey , a me Botsify .
Hāʻawi nā hui e like me HubSpot i ke kamaʻilio ola maʻalahi a me ka chatbot hiki ke hoʻohui pū me kekahi pūnaewele a me ka HubSpot CRM, kūʻai, a me nā kahua kūʻai. ʻO nā mea ʻē aʻe e like me Flow XO , a hāʻawi ʻo Drift i nā hoʻonā maʻamau no nā pilina e-kelepona koi nui ma waho o ka paepae Messenger.
Ke loli wikiwiki nei nā ʻano kamaʻilio! Inā makemake ʻoe e lawe i ka pilina o nā mea kūʻai aku i kahi pae hou ma 2019 ʻoiai e ulu ana i kāu papa inoa leka uila, loaʻa i nā alakaʻi hou, a me ke kūʻai aku ʻana, pono kēia mau mea hana. He mea maʻalahi ke hoʻokomo i ke kamaʻilio ola a me ka chatbot i kāu kahua pūnaewele a hoʻomohala i kahi ʻōnaehana no ka nānā ʻana i ka pilina, no laila e hoʻomaka i kēia lā!
Ke hoʻohana nei i nā Chatbots no ka hana alakaʻi
-